22/02/2021 22/02/2021 Η άμβλωση πρέπει να αναγνωριστεί επίσημα ως ο θάνατος ενός ατόμου, επομένως ο αριθμός των αμβλώσεων θα πρέπει να συμπεριληφθεί στα στατιστικά της θνησιμότητας, δήλωσε στο πρακτορείο Ria Novosti η επικεφαλής του Τμήματος Προστασίας της Μητρότητα του Πατριαρχείο Μόσχας Μαρία Στουντενίκινα. Μάλιστα γνωστοποίησε ότι έχει ήδη αποσταλεί σχετική επιστολή στον Πρωθυπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μιχαήλ...
22 Φεβρουαρίου, 2021 - 9:12
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2021 - 8:31

Πατρ. Μόσχας: Νέα πρωτοβουλία για τις αμβλώσεις

Διαδώστε:
Πατρ. Μόσχας: Νέα πρωτοβουλία για τις αμβλώσεις

Η άμβλωση πρέπει να αναγνωριστεί επίσημα ως ο θάνατος ενός ατόμου, επομένως ο αριθμός των αμβλώσεων θα πρέπει να συμπεριληφθεί στα στατιστικά της θνησιμότητας, δήλωσε στο πρακτορείο Ria Novosti η επικεφαλής του Τμήματος Προστασίας της Μητρότητα του Πατριαρχείο Μόσχας Μαρία Στουντενίκινα.

Μάλιστα γνωστοποίησε ότι έχει ήδη αποσταλεί σχετική επιστολή στον Πρωθυπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μιχαήλ Μισούστιν.
“Λαμβάνοντας υπόψη το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας το αίτημά μας αυτό, είναι κάτι παραπάνω από επιτακτικό. Οι αμβλώσεις πρέπει να αναγνωριστούν επίσημα ως ο θάνατος ενός ατόμου και οι πρωτοβουλίες για την πρόληψή τους πρέπει να ενταθούν”, ανέφερε η κ. Στουντενίκινα
Σύμφωνα με την πρωτοβουλία της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας εάν υιοθετηθεί η πρόταση αυτή, η νεότερη γενιά θα μεγαλώσει σε μια χώρα όπου η άμβλωση θα αναγνωρίζεται επίσημα ως θάνατος ενός ανθρώπου, επομένως πολλοί δεν θα προχωρήσουν στην πράξη αυτή”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων