14/04/2020 14/04/2020 “Θεϊκή πρόνοια”, που στόχο έχει να καταστρέψει τα ιδανικά της καταναλωτικής κοινωνίας, χαρακτηρίζει την πανδημία του κορωνοϊού ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ.Κύριλλος «Η ανάπτυξη του ανθρώπινου πολιτισμού, ειδικά κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, είχε ως στόχο την ικανοποίηση της απεριόριστης επιθυμίας να έχουμε περισσότερα, να καταναλώνουμε περισσότερο, να επιθυμούμε περισσότερα. Η...
14 Απριλίου, 2020 - 9:30
Τελευταία ενημέρωση: 14/04/2020 - 9:34

Πατρ. Μόσχας: Οι θλίψεις δίδονται για να γίνουν μαθήματα ζωής

Διαδώστε:
Πατρ. Μόσχας: Οι θλίψεις δίδονται για να γίνουν μαθήματα ζωής

“Θεϊκή πρόνοια”, που στόχο έχει να καταστρέψει τα ιδανικά της καταναλωτικής κοινωνίας, χαρακτηρίζει την πανδημία του κορωνοϊού ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ.Κύριλλος
«Η ανάπτυξη του ανθρώπινου πολιτισμού, ειδικά κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, είχε ως στόχο την ικανοποίηση της απεριόριστης επιθυμίας να έχουμε περισσότερα, να καταναλώνουμε περισσότερο, να επιθυμούμε περισσότερα. Η ζωή επικεντρώθηκε σε αυτή την πρόθεση να έχουμε περισσότερα”, δήλωσε ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η σημερινή πανδημία προτρέπει τους ανθρώπους να θυμούνται ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει μόνο με ψωμί, να σκεφτεί το νόημα της ζωής και την αδυναμία του.
Ωστόσο, οι θλίψεις δίδονται για να γίνουν μαθήματα ζωής, κατέληξε

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων