28/11/2019 28/11/2019 Τα συλλυπητήριά του για τον δοκιμαζόμενο αλβανικό λαό μετά τον φονικό σεισμό των 6,4 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ εκφράζει με επιστολή του προς τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας, κ. Αναστάσιο, ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. «Με θλίψη έμαθα τα νέα για τον καταστροφικό σεισμό που σημειώθηκε στην Αλβανία στις 26 Νοεμβρίου του τρέχοντος...
28 Νοεμβρίου, 2019 - 8:27
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2019 - 8:18

Πατρ. Μόσχας: Προσεύχομαι για την Αλβανία

Διαδώστε:
Πατρ. Μόσχας: Προσεύχομαι για την Αλβανία

Τα συλλυπητήριά του για τον δοκιμαζόμενο αλβανικό λαό μετά τον φονικό σεισμό των 6,4 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ εκφράζει με επιστολή του προς τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας, κ. Αναστάσιο, ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.

«Με θλίψη έμαθα τα νέα για τον καταστροφικό σεισμό που σημειώθηκε στην Αλβανία στις 26 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να πεθάνουν και να υποφέρουν. Παρακαλώ δεχτείτε τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για την δυστυχία που έπληξε τη χώρα σας» αναφέρει στην επιστολή και προσθέτει ότι προσεύχεται στον Θεό να στηρίξει τους πληγέντες αλλά και  να δώσει δύναμη σε όλους όσους εργάζονται για να ξεπεράσουν τις συνέπειες αυτής της  φυσικής καταστροφής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων