03/12/2019 03/12/2019 «Προσευχόμαστε για την ενότητα της Ορθοδοξίας. Μέχρι στιγμής, κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσει αυτή η κατάσταση» δήλωσε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών μετά τη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος Χριστού στην Μόσχα. Ο Προκαθήμενος της  ρωσικής εκκλησίας τόνισε ότι η Ορθοδοξία διέρχεται δύσκολες ώρες  και πρόσθεσε:  «Όσο ισχυρότερη είναι η...
03 Δεκεμβρίου, 2019 - 8:03

Πατρ. Μόσχας: Προσευχόμαστε για την ενότητα

Διαδώστε:
Πατρ. Μόσχας: Προσευχόμαστε για την ενότητα

«Προσευχόμαστε για την ενότητα της Ορθοδοξίας. Μέχρι στιγμής, κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσει αυτή η κατάσταση» δήλωσε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών μετά τη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος Χριστού στην Μόσχα.

Ο Προκαθήμενος της  ρωσικής εκκλησίας τόνισε ότι η Ορθοδοξία διέρχεται δύσκολες ώρες  και πρόσθεσε:  «Όσο ισχυρότερη είναι η ενότητά μας – τόσο στην επίλυση των προβλημάτων εσωτερικής ανάπτυξης όσο και στον διάλογο με την παγκόσμια Ορθοδοξία – τόσο πιο επιτυχημένες θα είναι οι πράξεις μας. Πρέπει να εξετάσουμε προσεκτικά και να κατανοήσουμε τις διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα σήμερα στην παγκόσμια Ορθοδοξία”

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων