09/06/2020 09/06/2020 Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία καλεί τους Ρώσους  να μην βιαστούν να επισκεφθούν τα ιερά προσκυνήματα στο εξωτερικό, παρά τη μερική χαλάρωση των περιορισμών της καραντίνας. “Συστήνω ανεπιφύλακτα και συμβουλεύω τους Ρώσους πολίτες να μην πάνε στο εξωτερικό έως ότου αυτό γίνει απολύτως ασφαλές”, δήλωσε ο επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων, Μητροπολίτης Βολοκολομάσκ κ....
09 Ιουνίου, 2020 - 10:52

Πατρ. Μόσχας: “Προτιμήστε τα προσκυνήματα της χώρας μας”

Διαδώστε:
Πατρ. Μόσχας: “Προτιμήστε τα προσκυνήματα της χώρας μας”

Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία καλεί τους Ρώσους  να μην βιαστούν να επισκεφθούν τα ιερά προσκυνήματα στο εξωτερικό, παρά τη μερική χαλάρωση των περιορισμών της καραντίνας.

“Συστήνω ανεπιφύλακτα και συμβουλεύω τους Ρώσους πολίτες να μην πάνε στο εξωτερικό έως ότου αυτό γίνει απολύτως ασφαλές”, δήλωσε ο επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων, Μητροπολίτης Βολοκολομάσκ κ. Ιλαρίων, μιλώντας στο  τηλεοπτικό δίκτυο Russia-24.

Επισημαίνει ότι υπάρχουν πολλά μέρη για προσκύνημα στη Ρωσία,  αρχαία  μοναστήρια, ιερά λείψανα και εκκλησίες, τα οποία αν και δεν έχουν ανοίξει ακόμα εξέφρασε την ελπίδα ότι σύντομα θα επιτραπεί η πρόσβαση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων