06/11/2020 06/11/2020 Έκκληση προς τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών να αναλογισθεί το θέμα του ελέγχου των πυρηνικών όπλων στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά τις αμερικανικές εκλογές απευθύνει η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας. Ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος για τις σχέσεις της Εκκλησίας με την Κοινωνία και τα ΜΜΕ, του Πατριαρχείου Μόσχας, Αλεξάνδρ Σιπκόφ μιλώντας στο τηλεπτικό δίκτυο Spas,...
06 Νοεμβρίου, 2020 - 11:44
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2020 - 15:19

Πατρ. Μόσχας: Προβληματισμός για τα πυρηνικά στις ΗΠΑ μετά τις εκλογές

Διαδώστε:
Πατρ. Μόσχας: Προβληματισμός για τα πυρηνικά στις ΗΠΑ μετά τις εκλογές

Έκκληση προς τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών να αναλογισθεί το θέμα του ελέγχου των πυρηνικών όπλων στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά τις αμερικανικές εκλογές απευθύνει η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας.

Ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος για τις σχέσεις της Εκκλησίας με την Κοινωνία και τα ΜΜΕ, του Πατριαρχείου Μόσχας, Αλεξάνδρ Σιπκόφ μιλώντας στο τηλεπτικό δίκτυο Spas, υπογράμμισε ότι η παγκόσμια κοινότητα θα πρέπει να σκεφτεί τον έλεγχο των πυρηνικών όπλων των ΗΠΑ σε περίπτωση εσωτερικών ταραχών στη χώρα, μετά τις εκλογές.
“Μια εσωτερική αναταραχή στις ΗΠΑ μετά τις προεδρικές εκλογές μπορεί να οδηγήσει κενό εξουσίας, κάτι το οποίο εγείρει ανησυχίες για τον έλεγχο των πυρηνικών όπλων. Ποιος θα διευθύνει το τεράστιο αμερικάνικο στρατιωτικό σύστημα;” – είπε ο Σιπκόφ, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι η εσωτερική διαμάχη στις ΗΠΑ δεν θα βλάψει ολόκληρο τον κόσμο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων