24/04/2019 24/04/2019 “Το μέλλον της ανθρωπότητας δεν εξαρτάται από την ανθρώπινη βούληση, από πολιτικούς, στρατιωτικούς ή πολιτιστικούς παράγοντες, αλλά βρίσκεται στα χέρια του Θεού”, τόνισε στο μήνυμά του ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. Μετά την τέλεση της θείας Λειτουργίας των Προηγιασμένων Δώρων στον ιερό ναό του Αγίου Σεργίου του Ραντονέζ υπογράμμισε: “δεν πρέπει...
24 Απριλίου, 2019 - 8:14

Πατρ. Μόσχας: Στα χέρια του Θεού το μέλλον του ανθρώπου

Διαδώστε:
Πατρ. Μόσχας: Στα χέρια του Θεού το μέλλον του ανθρώπου

“Το μέλλον της ανθρωπότητας δεν εξαρτάται από την ανθρώπινη βούληση, από πολιτικούς, στρατιωτικούς ή πολιτιστικούς παράγοντες, αλλά βρίσκεται στα χέρια του Θεού”, τόνισε στο μήνυμά του ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.
Μετά την τέλεση της θείας Λειτουργίας των Προηγιασμένων Δώρων στον ιερό ναό του Αγίου Σεργίου του Ραντονέζ υπογράμμισε: “δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι οι σκέψεις μας, τα συναισθήματα, οι πράξεις που αποτυπώνονται στη συνείδησή μας και στη μνήμη μας είναι το πρόσωπο της αθάνατης ψυχής μας. Όλα αυτά θα φτάσουν στον Κύριο την ώρα της κρίσης, όχι μόνο κατά το τέλος του κόσμου, αλλά κι όταν βρεθούμε ενώπιον του Θεού στο τέλος της γήινης ύπαρξής μας ».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων