06/08/2020 06/08/2020 Τρόπους παροχής βοήθειας στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Αντιοχείας, μετά την φονική έκρηξη στην Βηρυτό, αναζητά το Πατριαρχείο της Μόσχας, δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Πρωθιερέας Νικολάι Μπαλασόφ. “Σε επαφή με τους αδελφούς μας στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Αντιοχείας συζητούμε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και επεξεργαζόμαστε τρόπους ώστε...
06 Αυγούστου, 2020 - 13:02
Τελευταία ενημέρωση: 06/08/2020 - 12:24

Πατρ. Μόσχας: Στηρίζουμε τις εκκλησίες της Βηρυτού

Διαδώστε:
Πατρ. Μόσχας: Στηρίζουμε τις εκκλησίες της Βηρυτού

Τρόπους παροχής βοήθειας στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Αντιοχείας, μετά την φονική έκρηξη στην Βηρυτό, αναζητά το Πατριαρχείο της Μόσχας, δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Πρωθιερέας Νικολάι Μπαλασόφ.

“Σε επαφή με τους αδελφούς μας στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Αντιοχείας συζητούμε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και επεξεργαζόμαστε τρόπους ώστε να βοηθήσουμε”, είπε ο π. Νικολάι δηλώνοντας ότι η έκρηξη προκάλεσε πολλές ζημιές σε κτίρια του Πατριαρχείου Αντιοχείας στην Βηρυτό.
Ειδικότερα, ζημιές υπέστησαν ο καθεδρικός ναός του Αγίου Γεωργίου δίπλα στο νοσοκομείο του Πατριαρχείου Αντιοχείας, οι ναοί του Αγίου Δημητρίου, του Αγίου Νικολάου, της Αγίας Αικατερίνης και άλλα κτίρια των ενοριών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων