25/03/2019 25/03/2019 Η Συνοδική βιβλιοθήκη του Πατριαρχείου της Μόσχας υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τη βιβλιοθήκη της Πνευματικής Ακαδημίας της Αγίας Πετρούπολης. Τη συμφωνία περί κοινής επιστημονικής και εκπαιδευτικής δράσης υπέγραψαν ο πρόεδρος της Εκπαιδευτικής Επιτροπής, εκτελεστικός διευθυντής της Συνοδικής βιβλιοθήκης πρωθιερέας Μαξίμ Κοζλόφ και ο πρύτανης της Πνευματικής Ακαδημίας της Αγίας Πετρούπολης, επίσκοπος Πετερζόφ κ. Σεραφείμ. Στα...
25 Μαρτίου, 2019 - 20:35
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2019 - 21:51

Πατρ. Μόσχας: Συνεργασία με την Πνευματική Ακαδημία

Διαδώστε:
Πατρ. Μόσχας: Συνεργασία με την Πνευματική Ακαδημία

Η Συνοδική βιβλιοθήκη του Πατριαρχείου της Μόσχας υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τη βιβλιοθήκη της Πνευματικής Ακαδημίας της Αγίας Πετρούπολης.

Τη συμφωνία περί κοινής επιστημονικής και εκπαιδευτικής δράσης υπέγραψαν ο πρόεδρος της Εκπαιδευτικής Επιτροπής, εκτελεστικός διευθυντής της Συνοδικής βιβλιοθήκης πρωθιερέας Μαξίμ Κοζλόφ και ο πρύτανης της Πνευματικής Ακαδημίας της Αγίας Πετρούπολης, επίσκοπος Πετερζόφ κ. Σεραφείμ.

Στα πλαίσια της συνεργασίας στη βάση της Ακαδημίας της Πετρούπολης θα ανοίξει το ηλεκτρονικό αναγνωστήριο με πρόσβαση στα αποθέματα βιβλίων της Συνοδικής Βιβλιοθήκης. Πέραν τούτου, η συνεργασία προβλέπει τη διοργάνωση επιστημονικών εκπαιδευτικών εκδηλώσεων και τη διαμόρφωση και συνεχή πλήρωση των ηλεκτρονικών αρχείων της Βιβλιοθήκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων