16/03/2023 16/03/2023 Στις 16 Μαρτίου 2023 ξεκίνησε η συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου της Ρωσικής Εκκλησίας στην Πατριαρχική και Συνοδική κατοικία στη Μονή Ντανίλοφ στη Μόσχα, υπό την προεδρία του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου. Αυτή είναι η πρώτη συνεδρίαση για το 2023 και η 80η συνολικά υπό την προεδρία του Πατριάρχη Μόσχας, κάτι στο...
16 Μαρτίου, 2023 - 14:01

Πατριαρχείο Μόσχας: Πρώτη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου για το 2023

Διαδώστε:
Πατριαρχείο Μόσχας: Πρώτη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου για το 2023

Στις 16 Μαρτίου 2023 ξεκίνησε η συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου της Ρωσικής Εκκλησίας στην Πατριαρχική και Συνοδική κατοικία στη Μονή Ντανίλοφ στη Μόσχα, υπό την προεδρία του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου.

Αυτή είναι η πρώτη συνεδρίαση για το 2023 και η 80η συνολικά υπό την προεδρία του Πατριάρχη Μόσχας, κάτι στο οποίο αναφέρθηκε και ο ίδιος κατά την εισαγωγική του ομιλία. “Είναι η 80η συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου μετά την εκλογή μου στον Πατριαρχικό Θρόνο. Μπορούμε λοιπόν να πούμε ότι πρόκειται, αν όχι για επέτειο, τουλάχιστον για μια επετειακή ημερομηνία”, είπε.

Το επίσημο ανακοινωθέν για τις όποιες αποφάσεις ληφθούν θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αναφέρει το Πατριαρχείο Μόσχας.

Φωτογραφίες: patriarchia.ru

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων