06/02/2020 06/02/2020 Ο κύριος ναός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας απέκτησε τον τίτλο του πατριαρχικού ναού. Ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος ενέκρινε την επίσημη ονομασία του ναού που ανεγείρεται στο πάρκο «Patriot» στα περίχωρα της Μόσχας για την επέτειο των 75 χρόνων της Νίκης στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. “Εφεξής, θα είναι ο πατριαρχικός ναός...
06 Φεβρουαρίου, 2020 - 22:50
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2020 - 23:11

Πατριαρχικός Ναός είναι πλέον ο κύριος Ναός των Ενόπλων Δυνάμεων

Διαδώστε:
Πατριαρχικός Ναός είναι πλέον ο κύριος Ναός των Ενόπλων Δυνάμεων
Ο κύριος ναός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας απέκτησε τον τίτλο του πατριαρχικού ναού.
Ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος ενέκρινε την επίσημη ονομασία του ναού που ανεγείρεται στο πάρκο «Patriot» στα περίχωρα της Μόσχας για την επέτειο των 75 χρόνων της Νίκης στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
“Εφεξής, θα είναι ο πατριαρχικός ναός της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ανάστασης του Κυρίου, κύριος ναός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας”, είπε ο Αλεξάνδρ Κάνσιν, αναληπρωτής επικεφαλής του Κοινωνικού Συμβουλίου του Υπουργείου Αμύνης. Ανέφερε, επίσης, ότι μέχρι στιγμής για την κατασκευή του ναού έχουν χορηγηθεί πάνω απο 3,021 εκατ. ρούβλια από εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους της Ρωσίας και άλλων χωρών και από νομικά πρόσωπα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων