09/09/2022 09/09/2022 Ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος, δήλωσε την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 πως η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ ήταν ένα σύμβολο ιστορικών παραδόσεων για ολόκληρη την Ευρώπη. «Η Μεγαλειότητά της παρέμενε σύμβολο σταθερότητας, συνέχειας και συνοχής των επί πολλούς αιώνες ιστορικών παραδόσεων όχι μόνο για την πατρίδα της, αλλά και για όλη την...
09 Σεπτεμβρίου, 2022 - 16:44
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2022 - 23:32

Πατριάρχης Μόσχας για Βασίλισσα Ελισάβετ: Ήταν σύμβολο συνέχειας και συνοχής για την Ευρώπη

Διαδώστε:
Πατριάρχης Μόσχας για Βασίλισσα Ελισάβετ: Ήταν σύμβολο συνέχειας και συνοχής για την Ευρώπη

Ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος, δήλωσε την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 πως η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ ήταν ένα σύμβολο ιστορικών παραδόσεων για ολόκληρη την Ευρώπη.

«Η Μεγαλειότητά της παρέμενε σύμβολο σταθερότητας, συνέχειας και συνοχής των επί πολλούς αιώνες ιστορικών παραδόσεων όχι μόνο για την πατρίδα της, αλλά και για όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο».

Σε δήλωσή του που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της ρωσικής Εκκλησίας, ο Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κύριλλος,  ανέφερε πως η βασίλισσα  της Μεγάλης Βρετανίας ήταν «ένα παράδειγμα βαθειάς πνευματικότητας και ύψιστης καλλιέργειας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων