28/01/2022 28/01/2022 Τις ευχές του για καλή επιτυχία στους Ρώσους αθλητές που θα συμμετάσχουν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Πεκίνο στέλνει με μήνυμά του ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ Κύριλλος. Οι συνθήκες που σχετίζονται με την εξάπλωση του καταστροφικού ιού δεν μας επέτρεψαν να συγκεντρωθούμε αυτή τη φορά για κοινή...
28 Ιανουαρίου, 2022 - 10:12
Τελευταία ενημέρωση: 28/01/2022 - 9:53

Πατριάρχης Κύριλλος σε αθλητές: Εμπιστευτείτε τον Θεό

Διαδώστε:
Πατριάρχης Κύριλλος σε αθλητές: Εμπιστευτείτε τον Θεό

Τις ευχές του για καλή επιτυχία στους Ρώσους αθλητές που θα συμμετάσχουν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Πεκίνο στέλνει με μήνυμά του ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ Κύριλλος.

Οι συνθήκες που σχετίζονται με την εξάπλωση του καταστροφικού ιού δεν μας επέτρεψαν να συγκεντρωθούμε αυτή τη φορά για κοινή λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος Χριστού, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο, αυτό δεν μας εμπόδισε να ενώσουμε τις προσευχές μας πριν από ένα σημαντικό στάδιο στη ζωή σας”, αναφέρει, μεταξύ άλλων ο Πατριάρχης Κύριλλος.

Ο Μακαριώτατος καλεί τον κάθε αθλητή να εμπιστευθεί πέραν από τις δικές του δυνάμεις και την παντοδύναμη βοήθεια του Θεού και καταλήγει λέγοντας “ο Παντοδύναμος Θεός να σας ενδυναμώσει στους προσεχείς αγώνες. Επικαλούμαι την ευλογία του Θεού, ελπίζοντας ότι οι επερχόμενοι διαγωνισμοί θα χρησιμεύσουν για τη δημιουργία παγκόσμιας ειρήνης, τον τερματισμό των εσωτερικών διαμάχων και τη συμφιλίωση των λαών”.

Φωτογραφία αρχείου: ria.ru

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων