22/03/2020 22/03/2020 “Παρά την εξάπλωση του ιού ο άνθρωπος πρέπει να φροντίζει τους διπλανούς του και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους, οι οποίοι δεν μπορούν μόνοι τους να αγοράσουν τρόφιμα” είπε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος την Κυριακή στο κήρυγμά του στην Θεία Λειτουργία στο Ιερό Ναό του Αγίου Ισάξιου Δούκα Ίγκορ Τσερνίγκοσβκι στα προάστια...
22 Μαρτίου, 2020 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2020 - 19:48

Πατριάρχης Μόσχας: “Ας παραμένουμε άνθρωποι σε συνθήκες της επιδημίας”

Διαδώστε:
Πατριάρχης Μόσχας: “Ας παραμένουμε άνθρωποι σε συνθήκες της επιδημίας”

Παρά την εξάπλωση του ιού ο άνθρωπος πρέπει να φροντίζει τους διπλανούς του και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους, οι οποίοι δεν μπορούν μόνοι τους να αγοράσουν τρόφιμα” είπε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος την Κυριακή στο κήρυγμά του στην Θεία Λειτουργία στο Ιερό Ναό του Αγίου Ισάξιου Δούκα Ίγκορ Τσερνίγκοσβκι στα προάστια της Μόσχας.

“Το σημερινό ανάγνωσμα του Αποστόλου μας καλεί να συνεχίσουμε να τελούμε καλές πράξεις, και να μην ξεχνούμε  τους διπλανούς μας παρά την πανδημία, η οποία μας αναγκάζει να είμαστε σε απομόνωση, τηρώντας όλα τα μέτρα  για να μην γινόμαστε φορείς του ιού”, είπε ο Πατριάρχης.

“Κανένας δεν έχει ακυρώσει την εκπλήρωση καλών πράξεων. Πρέπει να παραμένουμε άνθρωποι, ικανοί να αγαπάμε και να βοηθάμε και ταυτόχρονα να είμαστε συνειδητοποιημένοι και πειθαρχημένοι για να κάνουμε όσα είναι απαραίτητα από την ιατρική άποψη”, κατέληξε ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων