14/01/2020 14/01/2020 Μια νέα σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων και παιχνιδιών κυκλοφόρησαν από τον Ιερό Ναό του Αλεξάνδρου Νιέσφκι, ο οποίος βρίσκεται στο ρωσικό Πανεπιστήμιο MGIMO, που εδρεύει στη Μόσχα. Οι νέες αυτές εκδόσεις εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος για την ενίσχυση της “Πνευματικής και Ηθικής Εκπαίδευσης” στη Ρωσία που εφαρμόζει ο ναός του εκπαιδευτικού ιδρύματος τα τελευταία πέντε...
14 Ιανουαρίου, 2020 - 10:10

“Πατρίδα και πίστη” σε νέες παιδικές εκδόσεις

Διαδώστε:
“Πατρίδα και πίστη” σε νέες παιδικές εκδόσεις

Μια νέα σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων και παιχνιδιών κυκλοφόρησαν από τον Ιερό Ναό του Αλεξάνδρου Νιέσφκι, ο οποίος βρίσκεται στο ρωσικό Πανεπιστήμιο MGIMO, που εδρεύει στη Μόσχα. Οι νέες αυτές εκδόσεις εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος για την ενίσχυση της “Πνευματικής και Ηθικής Εκπαίδευσης” στη Ρωσία που εφαρμόζει ο ναός του εκπαιδευτικού ιδρύματος τα τελευταία πέντε χρόνια.
Τα βιβλία φέρνουν τα παιδιά κοντά σε προσωπικότητες, που συνέβαλαν στην υπεράσπιση της πατρίδας και την ανάπτυξη του ρωσικού κράτους: τον πρίγκιπα Βλαντιμίρ, τον πρίγκιπα Αλέξανδρο Νιέφκσι, τον Σέργιο του Ραντονέζ και άλλους.
Και προωθούν ιδέες αγάπης, συμφιλίωσης, πίστης στην πατρίδα και τη θρησκεία.

Κάθε μία από τις σύντομες ιστορίες περιλαμβάνει βιωματικές δράσεις και παιχνίδια.
Το έργο, υποστηριζόμενο από το Ίδρυμα Ορθόδοξης Πρωτοβουλίας, δεν περιορίστηκε στην παιδική λογοτεχνία. Παράλληλα λειτουργεί κανάλι στο Youtube και ιστότοπος που δημοσιεύουν διδακτικό υλικό.
Ο ναός βρίσκεται σε διαρκή αλληλεπίδραση με τα σχολεία αναπτύσσοντας νέες προσεγγίσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων