26/07/2019 26/07/2019 “Διεθνής” λιτανεία ξεκίνησε από την Γκαϊνοβκα (Πολωνία) και θα καταλήξει στο Ποτσάεφ της Ουκρανίας. Αναλυτικότερα δεκάδες πιστών κατευθύνονται προς την Αγία Λαύρα Κοίμησης της Θεοτόκου Ποτσάγιεφ για να συμμετάσχουν στους εορτασμούς προς τιμήν της Εικόνας της Παναγίας του Ποτσάεφ. Στις 25 Ιουλίου 2019 οι συμμετέχοντες στην παραδοσιακή διεθνή λιτανεία, η οποία έρχεται από την Πολωνία μέσω...
26 Ιουλίου, 2019 - 14:45
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2019 - 22:53

Πλήθος κόσμου στη λιτανεία προς την Λαύρα Ποτσάγιεφ

Διαδώστε:
Πλήθος κόσμου στη λιτανεία προς την Λαύρα Ποτσάγιεφ

“Διεθνής” λιτανεία ξεκίνησε από την Γκαϊνοβκα (Πολωνία) και θα καταλήξει στο Ποτσάεφ της Ουκρανίας. Αναλυτικότερα δεκάδες πιστών κατευθύνονται προς την Αγία Λαύρα Κοίμησης της Θεοτόκου Ποτσάγιεφ για να συμμετάσχουν στους εορτασμούς προς τιμήν της Εικόνας της Παναγίας του Ποτσάεφ.

Στις 25 Ιουλίου 2019 οι συμμετέχοντες στην παραδοσιακή διεθνή λιτανεία, η οποία έρχεται από την Πολωνία μέσω της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας στο Ποτσάγιεφ, διέσχισαν τα ουκρανικά σύνορα.

Η διεθνής λιτανεία ξεκίνησε, όπως προαναφέρθηκε, από τη Γκαϊνοβκα (Πολωνία) στις 20 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στο Ποτσάεφ στις 3 Αυγούστου. Παραδοσιακά, στους πιστούς από την Πολωνία εντάσσονται οι πιστοί από τη Λευκορωσία και την Ουκρανία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων