26/06/2020 01/07/2020 Στο Αλντάν της Γιακουτίας, που βρίσκεται στην άκρη του Ασιατικού μέρους της Ρωσίας, εγκαινιάστηκε το Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο του Οσίου Ιννοκέντιου. Στις 24 και 25 Ιουνίου του 2020 έγινε η επίσκεψη εργασίας του Αρχιεπισκόπου Γιακούτσκ και Λένσλ κ. Ρωμανού στην Επαρχία της Γιακουτίας, όπου ο Αρχιεπίσκοπος συναντήθηκε με τις οικογένειες ιερέων και απάντησε στις...
26 Ιουνίου, 2020 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2020 - 9:37

Πνευματικό Κέντρο του Οσίου Ιννοκέντιου στα βάθη της Ασίας

Διαδώστε:
Πνευματικό Κέντρο του Οσίου Ιννοκέντιου στα βάθη της Ασίας

Στο Αλντάν της Γιακουτίας, που βρίσκεται στην άκρη του Ασιατικού μέρους της Ρωσίας, εγκαινιάστηκε το Πνευματικό και Πολιτιστικό Κέντρο του Οσίου Ιννοκέντιου.

Στις 24 και 25 Ιουνίου του 2020 έγινε η επίσκεψη εργασίας του Αρχιεπισκόπου Γιακούτσκ και Λένσλ κ. Ρωμανού στην Επαρχία της Γιακουτίας, όπου ο Αρχιεπίσκοπος συναντήθηκε με τις οικογένειες ιερέων και απάντησε στις ερωτήσεις τους. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ρωμανός προεξήρχε στην Θεία Λειτουγία και συμμετείχε στα εγκαίνια του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου του Οσίου Ιννοκεντίου, διαφωτιστή της Γιακουτίας.

Το Κέντρο θα γίνει χώρος πνευματικής εκπαίδευσης και αγωγής, καθώς και επιστημονικών ερευνών, με τον οποίο θα συνεργάζονται ειδικοί από τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη.

Απόδοση από τα ρωσικά – Πρακτορείο Ορθοδοξία – Ιρίνα Τρεσαρούκοβα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων