08/04/2020 08/04/2020 Ακυρώνεται για φέτος, λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας, η πανηγυρική τελετή υποδοχής του Αγίου φωτός στον διεθνή αερολιμένα Βούνκοβο της Μόσχας, στην οποία μετείχαν εκατοντάδες άνθρωποι. Όπως αναφέρει το πρακτορείο RIA Novosti, θα πραγματοποιηθεί μια λιτή τελετή Σύμφωνα με το Ίδρυμα του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου, το οποίο αναλαμβάνει τα τελευταία χρόνια τη μεταφορά...
08 Απριλίου, 2020 - 9:09
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2020 - 8:16

Πως θα φτάσει το Άγιο Φως στη Ρωσία

Διαδώστε:
Πως θα φτάσει το Άγιο Φως στη Ρωσία

Ακυρώνεται για φέτος, λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας, η πανηγυρική τελετή υποδοχής του Αγίου φωτός στον διεθνή αερολιμένα Βούνκοβο της Μόσχας, στην οποία μετείχαν εκατοντάδες άνθρωποι. Όπως αναφέρει το πρακτορείο RIA Novosti, θα πραγματοποιηθεί μια λιτή τελετή
Σύμφωνα με το Ίδρυμα του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου, το οποίο αναλαμβάνει τα τελευταία χρόνια τη μεταφορά του Αγίου Φωτός στη Ρωσία και βρίσκεται σε επαφή με τις ισραηλινές αρχές, η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στον Πανάγιο Τάφο της Ιερουσαλήμ θα πραγματοποιηθεί κανονικά το Μεγάλο Σάββατο 18 Απριλίου, αλλά χωρίς την παρουσία πιστών.
Εν συνεχεία το Αγιο Φως θα μεταφερθεί στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν, όπου θα το παραλάβουν αντιπροσωπείες χωρών μέσα στα αεροσκάφη.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι κάθε χρόνο η ρωσική αποστολή που μετέβαινε στο Ισράηλ για την τελετή Αφής αριθμούσε περισσότερους από 100 ανθρώπους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων