24/05/2023 24/05/2023 Ευχετήρια επιστολή προς τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο έστειλε ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν. “Σας συγχαίρω θερμά για την ονομαστική εορτή. Είναι σημαντικό ότι η ημέρα της ονομαστικής σας εορτής συμπίπτει με τον ευρύ εορτασμό στη χώρα μας της Ημέρας της Σλαβικής Γραμματείας και Πολιτισμού, αφιερωμένη στους μεγάλους διαφωτιστές Κύριλλο...
24 Μαΐου, 2023 - 11:23
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2023 - 12:08

Πούτιν σε Κύριλλο: “Κάνετε πολλά για τις αξίες της Ορθοδοξίας”

Διαδώστε:
Πούτιν σε Κύριλλο: “Κάνετε πολλά για τις αξίες της Ορθοδοξίας”

Ευχετήρια επιστολή προς τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο έστειλε ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν.

“Σας συγχαίρω θερμά για την ονομαστική εορτή. Είναι σημαντικό ότι η ημέρα της ονομαστικής σας εορτής συμπίπτει με τον ευρύ εορτασμό στη χώρα μας της Ημέρας της Σλαβικής Γραμματείας και Πολιτισμού, αφιερωμένη στους μεγάλους διαφωτιστές Κύριλλο και Μεθόδιο”, ανέφερε αρχικά.

“Θέλω να σημειώσω ιδιαίτερα την πολυετή ακούραστη ασκητική σας εργασία ως Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, την ειλικρινή σας ανησυχία για την πνευματική ευημερία των ανθρώπων”, έγραψε και πρόσθεσε: “Κάνετε πολλά για να ενισχύσετε τις διαρκείς αξίες της Ορθοδοξίας, συμβάλλοντας σημαντικά στη διατήρηση της ειρήνης των πολιτών, στην εναρμόνιση του διαθρησκευτικού και διεθνούς διαλόγου, κατευθύνοντας τις προσπάθειές σας στη διατήρηση της μοναδικής ιστορικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Εύχομαι υγεία, επιτυχία και ό,τι καλύτερο”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων