05/11/2021 05/11/2021 Επιστολή με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Εθνικής Ενότητας απέστειλε ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν στον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο. “Στην ιστορία της Ρωσίας υπάρχουν πολλές φωτεινές, ηρωικές σελίδες, παραδείγματα πολιτικής αλληλεγγύης και θάρρους που επέδειξε ο λαός μας σε μια εποχή σκληρών δοκιμασιών, στο όνομα της ελευθερίας...
05 Νοεμβρίου, 2021 - 9:17
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2021 - 9:28

Επιστολή Πούτιν σε Πατριάρχη Μόσχας για την Ημέρα Εθνικής Ενότητας

Διαδώστε:
Επιστολή Πούτιν σε Πατριάρχη Μόσχας για την Ημέρα Εθνικής Ενότητας

Επιστολή με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Εθνικής Ενότητας απέστειλε ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν στον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο.

“Στην ιστορία της Ρωσίας υπάρχουν πολλές φωτεινές, ηρωικές σελίδες, παραδείγματα πολιτικής αλληλεγγύης και θάρρους που επέδειξε ο λαός μας σε μια εποχή σκληρών δοκιμασιών, στο όνομα της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας της Πατρίδας”, σημειώνει ο κ. Πούτιν.

Ευχόμενος υγεία και επιτυχία στο έργο του Πατριάρχη Μόσχας ο Πρόεδρος της Ρωσίας καταλήγει: “Η προσήλωση σε αυτές τις υψηλές ηθικές κατευθυντήριες γραμμές και αξίες, οι αιώνιες παραδόσεις της έντιμης υπηρεσίας στην Πατρίδα είναι η μεγάλη κληρονομιά που μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων