16/04/2019 16/04/2019 Την ανησυχία της για το μεγάλο έλλειμμα “ανδρικής συμπεριφοράς” που παρατηρείται στον ανδρικό πληθυσμό της χώρας, εκφράζει η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία. «Αν συγκρίνουμε έναν άνθρωπο της δεκαετίας του 1930 με έναν σύγχρονο άνδρα, θα δούμε ότι οι πραγματικοί άνδρες παραμένουν μόνο στις Ειδικές Δυνάμεις», δήλωσε ο επικεφαλής της Επιτροπής για την Οικογένεια, την Μητρότητα και την...
16 Απριλίου, 2019 - 9:09
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2019 - 9:11

“Πραγματικοί άνδρες υπάρχουν μόνο στις Ειδικές Δυνάμεις”

Διαδώστε:
“Πραγματικοί άνδρες υπάρχουν μόνο στις Ειδικές Δυνάμεις”

Την ανησυχία της για το μεγάλο έλλειμμα “ανδρικής συμπεριφοράς” που παρατηρείται στον ανδρικό πληθυσμό της χώρας, εκφράζει η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία.

«Αν συγκρίνουμε έναν άνθρωπο της δεκαετίας του 1930 με έναν σύγχρονο άνδρα, θα δούμε ότι οι πραγματικοί άνδρες παραμένουν μόνο στις Ειδικές Δυνάμεις», δήλωσε ο επικεφαλής της Επιτροπής για την Οικογένεια, την Μητρότητα και την παιδική ηλικία του Πατριαρχείου της Μόσχας, Ντμίτρι Σμιρνόφ .

“Είδα ότι οι στρατιώτες μας στην παρέλαση ήταν μικροί, αδύναμοι σαν κοτόπουλο. Χάρη στον Κύριο άρχισαν στη συνέχεια να προσλαμβάνουν αγόρια και κορίτσια που μοιάζουν περισσότερο με στρατιώτες”, είπε ο Ρώσος ιερέας.

Ο Επικεφαλής της Συνοδικής Επιτροπής εξέφρασε επίσης την ανησυχία του για το γεγονός ότι πολλοί άνδρες εγκαταλείπουν τις οικογένειές τους και αρνούνται να καταβάλουν διατροφή στα παιδιά τους, προσθέτοντας ότι πρέπει άμεσα να ληφθούν μέτρα για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων