14/01/2021 14/01/2021 Ο Σεργκέι Γαβρίλοφ, βουλευτής της κρατικής Δούμας της Ρωσίας, σημείωσε ότι από το καλοκαίρι του 2021 που θα έχει σημειωθεί η “νίκη απέναντι στην πανδημία” θα αρχίσουν να εφαρμόζονται προγράμματα για την ανασυγκρότηση της Συρίας στα οποία θα συμμετάσχει και η Ρωσία. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά “Ελπίζουμε ότι η νίκη επί της πανδημίας θα μας επιτρέψει...
14 Ιανουαρίου, 2021 - 9:30
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2021 - 12:15

Πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση Ναών στη Συρία

Διαδώστε:
Πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση Ναών στη Συρία

Ο Σεργκέι Γαβρίλοφ, βουλευτής της κρατικής Δούμας της Ρωσίας, σημείωσε ότι από το καλοκαίρι του 2021 που θα έχει σημειωθεί η “νίκη απέναντι στην πανδημία” θα αρχίσουν να εφαρμόζονται προγράμματα για την ανασυγκρότηση της Συρίας στα οποία θα συμμετάσχει και η Ρωσία.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά “Ελπίζουμε ότι η νίκη επί της πανδημίας θα μας επιτρέψει να αρχίσουμε να εφαρμόζουμε προγράμματα μεγάλης κλίμακας για την αποκατάσταση της κοινωνικής σφαίρας, της βιομηχανίας και της οικονομίας της Συρίας συνολικά στις αρχές του καλοκαιριού”, δήλωσε ο Γκαβρίλοφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτά τα προγράμματα δεν μπορούν να εφαρμοστούν χωρίς την επίλυση των προβλημάτων των κατοίκων της Συρίας που έχουν χάσει τις δουλειές και τα σπίτια τους. “Πρόκειται για την παράδοση παιδικών τροφών, φαρμάκων, ζεστών ρούχων για να επιβιώσουν το χειμώνα και την αποκατάσταση εκκλησιών, μοναστηριών, σχολείων, νοσοκομείων” τόνισε ο κ. Γαβρίλοφ.

“Τώρα η χώρα μας αναπτύσσει δύο κύριους τομείς συνεργασίας με το συριακό κράτος: η κοινωνική και ανθρωπιστική βοήθεια είναι η βοήθεια που παρέχεται από φιλάνθρωπους και δημόσιους οργανισμούς από τη Ρωσία, άλλα και επενδύσεις στην ανάπτυξη και αποκατάσταση των κατεστραμμένων υποδομών της Συρίας, στην αποκατάσταση της παραγωγής πετρελαίου και της διύλισης πετρελαίου, στην αποκατάσταση παραδοσιακών βιομηχανιών υψηλής ανταγωνιστικότητας στη Συρία” ενώ όπως δήλωσε ο κ. Γαβρίλοφ: “Η Ρωσία καλεί και άλλους εταίρους – την Κίνα, το Ιράν και τις χώρες του Κόλπου – να συμμετάσχουν πιο ενεργά στην οικονομική ανασυγκρότηση της Συρίας “.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων