03/04/2020 03/04/2020 Πάνω από τα σύνορα της χώρας της Λευκορωσίας με ιερά λείψανα και προσευχόμενος πέταξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μινσκ και Ζασλάβ και πατριαρχικός έξαρχος πάσης Λευκορωσίας κ. Παύλος για να σταματήσει η πανδημία του κορωνοϊού. Ο Επικεφαλής της Λευκορωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας σε επιστολή του που έστειλε στις αρχές είχε επισημάνει ότι θα πραγματοποιήσει μια πτήση με...
03 Απριλίου, 2020 - 11:45
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2020 - 16:17

Προσευχή πάνω από τη Λευκορωσία

Διαδώστε:
Προσευχή πάνω από τη Λευκορωσία

Πάνω από τα σύνορα της χώρας της Λευκορωσίας με ιερά λείψανα και προσευχόμενος πέταξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μινσκ και Ζασλάβ και πατριαρχικός έξαρχος πάσης Λευκορωσίας κ. Παύλος για να σταματήσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Ο Επικεφαλής της Λευκορωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας σε επιστολή του που έστειλε στις αρχές είχε επισημάνει ότι θα πραγματοποιήσει μια πτήση με τα κυριότερα ιερά της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Λευκορωσίας όπως η εικόνα της Παναγίας του Ζυροβίκι και ιερά λείψανα αγίων. Σε όλη τη διάρκεια της πτήσης ο Μητροπολίτης προσευχόταν για να σταματήσει η διάδοση της μόλυνσης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων