05/05/2020 05/05/2020 Έκκληση προς τους πιστούς να προσεύχονται για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στον κορωνοϊό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος του Πατριαρχείου Μόσχας για τις Σχέσεις της Εκκλησίας με την Κοινωνία και τα ΜΜΕ, αρχισυντάκτης του περιοδικού FOMA Βλαντιμίρ Λεγκόιντα. Νωρίτερα, οι συντάκτες του Ορθόδοξου περιοδικού “FOMA”...
05 Μαΐου, 2020 - 8:40
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2020 - 8:37

“Προσευχόμαστε για γιατρούς και νοσηλευτές

Διαδώστε:
“Προσευχόμαστε για γιατρούς και νοσηλευτές

Έκκληση προς τους πιστούς να προσεύχονται για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στον κορωνοϊό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος του Πατριαρχείου Μόσχας για τις Σχέσεις της Εκκλησίας με την Κοινωνία και τα ΜΜΕ, αρχισυντάκτης του περιοδικού FOMA Βλαντιμίρ Λεγκόιντα.
Νωρίτερα, οι συντάκτες του Ορθόδοξου περιοδικού “FOMA” δημοσίευσαν κείμενα ανάλογων προσευχών και μια λίστα με τα ονόματα των ανθρώπων που “συνεργάζονται άμεσα με ασθενείς που έχουν μολυνθεί με COVID-19”. Οι συντάκτες κάλεσαν τους πιστούς να κατεβάσουν τη λίστα και να αναφέρουν τους «εργαζόμενους στα νοσοκομεία» στις καθημερινές προσευχές τους.
«Προσευχηθείτε για τους γιατρούς! Ελάτε μαζί μας», ανέφερε ο Λεγκόιντα.
Μάλιστα, η λίστα με τα ονόματα μπορεί να διευρύνεται συνεχώς με την προσθήκη και νέων με τη συμπλήρωση ειδικής φόρμας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων