31/05/2020 31/05/2020 Ένα ντοκιμαντέρ, με τους ήρωες της πανδημίας, δηλαδή τους ανθρώπους που παρέμειναν όλο αυτό το δύσκολο διάστημα αφοσιωμένοι στην δουλειά τους προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στον πάσχοντα συνάνθρωπο, θα προβάλει ο τηλεοπτικός σταθμός SPAS. Το ντοκιμαντέρ αποτελείται από δύο ταινίες με αναφορά στους γιατρούς, τους εθελοντές και τους ιερείς που αψήφισαν τους κινδύνους της πανδημίας του...
31 Μαΐου, 2020 - 11:58
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2020 - 12:06

Προβολή ντοκιμαντέρ για τους ήρωες της πανδημίας

Διαδώστε:
Προβολή ντοκιμαντέρ για τους ήρωες της πανδημίας

Ένα ντοκιμαντέρ, με τους ήρωες της πανδημίας, δηλαδή τους ανθρώπους που παρέμειναν όλο αυτό το δύσκολο διάστημα αφοσιωμένοι στην δουλειά τους προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στον πάσχοντα συνάνθρωπο, θα προβάλει ο τηλεοπτικός σταθμός SPAS.

Το ντοκιμαντέρ αποτελείται από δύο ταινίες με αναφορά στους γιατρούς, τους εθελοντές και τους ιερείς που αψήφισαν τους κινδύνους της πανδημίας του COVID-19 και στάθηκαν δίπλα στο συνάνθρωπο.

Επίσης, σε μια από τις ταινίες θα προβληθεί η τελευταία συνέντευξη που έδωσε ο πρωθιερέας Αλεξάνδρ Αγκέικιν λίγο πριν την κοίμηση του, στην οποία μιλάει για την εμπειρία της αγάπης που είχε κατά τη διάρκεια της επιδημίας, ενώ τα προφητικά του λόγια μπήκαν στον τίτλο του ντοκιμαντέρ.

Πηγή: patriarchia.ru

Απόδοση στα Ελληνικά: Irina Tresorukova

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων