06/04/2022 06/04/2022 Το Ίδρυμα του Καθεδρικού Ναού του Σωτήρος Χριστού δημιούργησε μια τρισδιάστατη εικονική περιήγηση στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος Χριστού στη Μόσχα. Η ξενάγηση γίνεται με την τεχνολογία Matterport η οποία δίνει τη δυνατότητα στους πιστούς να επισκεφθούν εικονικά τους χώρους του ναού, να θαυμάσουν την αρχιτεκτονική και τη διακόσμησή του. Κάνοντας κλικ στις κουκίδες που...
06 Απριλίου, 2022 - 17:08
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2022 - 16:55

Ψηφιακή περιήγηση στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος Χριστού στη Μόσχα

Διαδώστε:
Ψηφιακή περιήγηση στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος Χριστού στη Μόσχα

Το Ίδρυμα του Καθεδρικού Ναού του Σωτήρος Χριστού δημιούργησε μια τρισδιάστατη εικονική περιήγηση στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος Χριστού στη Μόσχα. Η ξενάγηση γίνεται με την τεχνολογία Matterport η οποία δίνει τη δυνατότητα στους πιστούς να επισκεφθούν εικονικά τους χώρους του ναού, να θαυμάσουν την αρχιτεκτονική και τη διακόσμησή του.

Κάνοντας κλικ στις κουκίδες που υπάρχουν σε διάφορα σημεία, δίνονται πληροφορίες για σημαντικά αντικείμενα, εικόνες, κτλ.

Με τη βοήθεια της ξενάγησης μπορείτε να δείτε αναμνηστικές μαρμάρινες πλάκες με επιγραφές για τις ημέρες των μαχών, τα ονόματα των διοικητών, καθώς και τους νεκρούς, τραυματίες και διακεκριμένους στρατιώτες του Πατριωτικού Πολέμου του 1812.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στον Καθεδρικό Ναό ΕΔΩ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων