18/07/2020 18/07/2020 Στην Θεολογική Σχολή της Ιεράς Μονής της Υπαπαντής στη Μόσχα οι ιερείς στο προσεχές διάστημα θα έχουν τη δυνατότητα να διδάσκονται ψυχολογία και ψυχοθεραπεία. Συγκεκριμένα, τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η έναρξη προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών όπου για πρώτη φορά οι μελλοντικοί ιερείς θα διδάσκονται ψυχολογία και ψυχοθεραπεία, όπως ανέφερε ο πρώτος αντιπρύτανης της Σχολής πρωθιερέας...
18 Ιουλίου, 2020 - 9:29
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2020 - 9:32

Ψυχολογία θα διδάσκονται οι ιερείς της Ρωσίας

Διαδώστε:
Ψυχολογία θα διδάσκονται οι ιερείς της Ρωσίας

Στην Θεολογική Σχολή της Ιεράς Μονής της Υπαπαντής στη Μόσχα οι ιερείς στο προσεχές διάστημα θα έχουν τη δυνατότητα να διδάσκονται ψυχολογία και ψυχοθεραπεία. Συγκεκριμένα, τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η έναρξη προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών όπου για πρώτη φορά οι μελλοντικοί ιερείς θα διδάσκονται ψυχολογία και ψυχοθεραπεία, όπως ανέφερε ο πρώτος αντιπρύτανης της Σχολής πρωθιερέας Πάβελ Βελικάνοφ.

Η Ιερά Σύνοδος στην συνεδρίασή της στις 16 και 17 Ιουλίου, μέσω τηλεδιάσκεψης, αποφάσισε να ανοίξει στην Θεολογική Σχολή της Υπαπαντής δύο καινούργια τμήματα μεταπτυχιακών σπουδών σε προγράμματα “Ιστορία της αρχαίας Εκκλησίας” και “Ποιμαντική διακονίας και αποστολή στον σύγχρονο κόσμο”.

Απόδοση από ρωσικά – Πρακτορείο Ορθοδοξία – Ιρίνα Τρεσαρούκοβα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων