05/03/2021 05/03/2021 Μία νέα δράση ενόψει του Ψυχοσάββατου ξεκίνησε και φέτος η Ορθόδοξη Φιλανθρωπική υπηρεσία «Mercy» με την ευλογία του Τμήματος Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου Μόσχας. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση εθελοντές συγκεντρώνουν προσφορές και τρόφιμα προκειμένου να ετοιμάσουν γεύματα για τη σίτιση αστέγων στη μνήμη των κεκοιμημένων «Υπάρχει μια καλή χριστιανική παράδοση: στη μνήμη των κεκοιμημένων συγγενών...
05 Μαρτίου, 2021 - 8:49
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2021 - 8:50

Ψυχοσάββατο, ταΐζοντας τους αστέγους στη Ρωσία

Διαδώστε:
Ψυχοσάββατο, ταΐζοντας τους αστέγους στη Ρωσία

Μία νέα δράση ενόψει του Ψυχοσάββατου ξεκίνησε και φέτος η Ορθόδοξη Φιλανθρωπική υπηρεσία «Mercy» με την ευλογία του Τμήματος Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου Μόσχας.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση εθελοντές συγκεντρώνουν προσφορές και τρόφιμα προκειμένου να ετοιμάσουν γεύματα για τη σίτιση αστέγων στη μνήμη των κεκοιμημένων
«Υπάρχει μια καλή χριστιανική παράδοση: στη μνήμη των κεκοιμημένων συγγενών και οικείων μας να κάνουμε καλές πράξεις” αναφέρουν οι διοργανωτές της δράσης, προσθέτοντας ότι μια καλή πράξη είναι και η παροχή γευμάτων στους αστέγους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων