09/02/2021 09/02/2021 Συνάντηση εργασίας με τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού της Ρωσίας Σεργκέι Τζεναντιέβιτς Ομπρυβάλιν, πραγματοποίησε π επικεφαλής της Διεύθυνσης Οικονομικής Διοίκησης του Πατριαρχείου Μόσχας, Επίσκοπος Νάρο Φωμίνσκ, κ. Παραμών. Στο επίκεντρο της διαδικτυακής συνάντησης, στην οποία μετείχαν επίσης αξιωματούχοι του υπουργείου, εξειδικευμένοι επιστήμονες κι άλλοι εκπρόσωποι της Εκκλησίας, βρέθηκε η αποκατάσταση μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς. Συζητήθηκαν θέματα που...
09 Φεβρουαρίου, 2021 - 8:57
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2021 - 8:59

Ρωσία: Ανάδειξη μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς

Διαδώστε:
Ρωσία: Ανάδειξη μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς

Συνάντηση εργασίας με τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού της Ρωσίας Σεργκέι Τζεναντιέβιτς Ομπρυβάλιν, πραγματοποίησε π επικεφαλής της Διεύθυνσης Οικονομικής Διοίκησης του Πατριαρχείου Μόσχας, Επίσκοπος Νάρο Φωμίνσκ, κ. Παραμών.


Στο επίκεντρο της διαδικτυακής συνάντησης, στην οποία μετείχαν επίσης αξιωματούχοι του υπουργείου, εξειδικευμένοι επιστήμονες κι άλλοι εκπρόσωποι της Εκκλησίας, βρέθηκε η αποκατάσταση μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς.
Συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την αναβάθμιση και ανάδειξη μνημείων ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς το 2021, εργασίες οι οποίες βαρύνουν εξολοκλήρου τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων