13/10/2023 13/10/2023 Το Κρατικό Μουσείο Ιστορίας της Θρησκείας της Αγίας Πετρούπολης εγκαινίασε έκθεση με τίτλο «Πρόσωπα της Θεοτόκου», που είναι αφιερωμένη στην Παναγία και στις πολυάριθμες Εικόνες Της σε χριστιανικούς πολιτισμούς. Η έκθεση είναι ανοιχτή στο κοινό έως τις 12 Δεκεμβρίου 2023. Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του μουσείου, εικόνες, γλυπτά και άλλα- περισσότερα από 100 εκθέματα συνολικά...
13 Οκτωβρίου, 2023 - 15:09
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2023 - 16:01

Ρωσία: Έκθεση για την ιστορία των Ιερών Εικόνων της Παναγίας στον χριστιανικό πολιτισμό

Διαδώστε:
Ρωσία: Έκθεση για την ιστορία των Ιερών Εικόνων της Παναγίας στον χριστιανικό πολιτισμό

Το Κρατικό Μουσείο Ιστορίας της Θρησκείας της Αγίας Πετρούπολης εγκαινίασε έκθεση με τίτλο «Πρόσωπα της Θεοτόκου», που είναι αφιερωμένη στην Παναγία και στις πολυάριθμες Εικόνες Της σε χριστιανικούς πολιτισμούς. Η έκθεση είναι ανοιχτή στο κοινό έως τις 12 Δεκεμβρίου 2023.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του μουσείου, εικόνες, γλυπτά και άλλα- περισσότερα από 100 εκθέματα συνολικά – θα αποκαλύψουν την ιστορία του σχηματισμού των Εικόνων της Μητέρας του Θεού από την παλαιοχριστιανική εποχή έως σήμερα, από τον Ανατολικό και Δυτικό Χριστιανισμό.

    

Πληροφορίες και φωτογραφίες από blagovest

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων