07/08/2019 07/08/2019 Νέοι Ρώσοι της διασποράς, με τις ευλογίες του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου, συγκεντρώθηκαν από τις έως τις 5 Αυγούστου προκειμένου να συμμετάσχουν στο φόρουμ «One Spirit». Το συνέδριο είναι αφιερωμένο στις πρωτοβουλίες νέων στον τομέα της διατήρησης της ιστορικής, πνευματικής και πολιτιστικής κληρονομιάς στη Ρωσία και στο εξωτερικό. Στην εκδήλωση συμμετείχαν...
07 Αυγούστου, 2019 - 8:59

Ρωσία: Φόρουμ για του νέους της διασποράς

Διαδώστε:
Ρωσία: Φόρουμ για του νέους της διασποράς

Νέοι Ρώσοι της διασποράς, με τις ευλογίες του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου, συγκεντρώθηκαν από τις έως τις 5 Αυγούστου προκειμένου να συμμετάσχουν στο φόρουμ «One Spirit».
Το συνέδριο είναι αφιερωμένο στις πρωτοβουλίες νέων στον τομέα της διατήρησης της ιστορικής, πνευματικής και πολιτιστικής κληρονομιάς στη Ρωσία και στο εξωτερικό.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν νέοι Ρώσοι από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, τη Γερμανία, το Λουξεμβούργο, την Κροατία, τη Βουλγαρία, τη Μολδαβία, την Κιργιζία, την Αρμενία και τη Λετονία.
Μέρος των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε στη Ιερά Μονή Μεταμόρφωσης Πρόνσκι.
Το Τμήμα Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, με την ευλογία του προέδρου του Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνα, εκπροσωπήθηκε από τον ιερομόναχο Κύριλλο, μέλος της γραμματείας του ΤΕΕΣ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων