21/01/2020 21/01/2020 Στρογγυλή τράπεζα με θέμα «Συμμετοχή της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην πρόληψη και καταπολέμηση του ιού HIV / AIDS» αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου στο Τμήμα Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας. Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των κρατικών αρχών (συμπεριλαμβανομένου του τομέα της υγειονομικής περίθαλψης), δημόσιοι οργανισμοί, ιερείς και εκκλησιαστικοί κοινωνικοί λειτουργοί από διάφορες...
21 Ιανουαρίου, 2020 - 8:57
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2020 - 8:58

Ρωσία: Η Εκκλησία στον αγώνα καταπολέμησης του AIDS

Διαδώστε:
Ρωσία: Η Εκκλησία στον αγώνα καταπολέμησης του AIDS

Στρογγυλή τράπεζα με θέμα «Συμμετοχή της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην πρόληψη και καταπολέμηση του ιού HIV / AIDS» αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου στο Τμήμα Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας.

Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των κρατικών αρχών (συμπεριλαμβανομένου του τομέα της υγειονομικής περίθαλψης), δημόσιοι οργανισμοί, ιερείς και εκκλησιαστικοί κοινωνικοί λειτουργοί από διάφορες υπηρεσίες της Ρωσικής Εκκλησίας, αλλά και εκπρόσωποι άλλων  θρησκευτικών κοινοτήτων.
Θα συζητηθούν θέματα σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της επιδημίας του HIV / AIDS στη Ρωσία, τη διαμόρφωση των πρωτοκόλλων θεραπείας, την πρόληψη , αλλά και την παροχή ψυχολογικής και παρηγορητικής φροντίδας.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων