09/04/2020 09/04/2020 Λιτανεία με τρένο, μέσα σε ναό-βαγόνι, πραγματοποιήθηκε στις αρχές του Απριλίου στην Επαρχία Νέρτσινσκ στα περίχωρα της Βαϊκάλης με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τσιτά και Πετρόβσκ – Ζαμπαϊκάλσκ κ. Δημητρίου. Σε κάθε σταθμό τελέστηκε δέηση για την απαλλαγή από την θανατηφόρα ασθένεια του κορωνοϊού, ενώ έβγαζαν από το τρένο λάρνακες με λείψανα του Αγίου...
09 Απριλίου, 2020 - 11:11
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2020 - 14:32

Ρωσία: Λιτανεία με τρένο για την απαλλαγή από τον κορωνοϊό

Διαδώστε:
Ρωσία: Λιτανεία με τρένο για την απαλλαγή από τον κορωνοϊό

Λιτανεία με τρένο, μέσα σε ναό-βαγόνι, πραγματοποιήθηκε στις αρχές του Απριλίου στην Επαρχία Νέρτσινσκ στα περίχωρα της Βαϊκάλης με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τσιτά και Πετρόβσκ – Ζαμπαϊκάλσκ κ. Δημητρίου.

Σε κάθε σταθμό τελέστηκε δέηση για την απαλλαγή από την θανατηφόρα ασθένεια του κορωνοϊού, ενώ έβγαζαν από το τρένο λάρνακες με λείψανα του Αγίου Μελετίου του Ριαζάν, του Αγίου Ισάξιου Δούκα Αλεξάνδρου του Νεβά και της Οσίας Ματρόνας της Μόσχας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων