27/03/2020 27/03/2020 Μια νέα υπηρεσία, με την οποία οι πιστοί θα μπορούν επικοινωνήσουν με Ιερείς μέσω μιας ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας, οργάνωσε το Συνοδικό Τμήματος για τις Σχέσεις της Εκκλησίας με την Κοινωνία και τα ΜΜΕ, του Πατριαρχείου Μόσχας. Σε μια περίοδο κατά την οποία αρκετοί είναι αυτοί, που εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19 δεν μπορούν να επισκέπτονται...
27 Μαρτίου, 2020 - 9:23
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2020 - 8:44

Ρωσία: Μέσω διαδικτύου η επικοινωνία με τον Ιερέα

Διαδώστε:
Ρωσία: Μέσω διαδικτύου η επικοινωνία με τον Ιερέα

Μια νέα υπηρεσία, με την οποία οι πιστοί θα μπορούν επικοινωνήσουν με Ιερείς μέσω μιας ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας, οργάνωσε το Συνοδικό Τμήματος για τις Σχέσεις της Εκκλησίας με την Κοινωνία και τα ΜΜΕ, του Πατριαρχείου Μόσχας.

Σε μια περίοδο κατά την οποία αρκετοί είναι αυτοί, που εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19 δεν μπορούν να επισκέπτονται τους ναούς, θα μπορούν μέσω βιντεοκλήσεων να επικοινωνήσουν με Ιερείς, να εκφράσουν τις απορίες τους, να ζητήσουν συμβουλές ή απλώς να συνομιλήσουν για ο,τιδήποτε τους απασχολεί.


Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε σε συγκεκριμένο ιστότοπο η ομάδα”Συζητήστε με τον ιερέα” μέσω της οποίας γίνεται στο εξής αυτή η ιδιότυπη επικοινωνία.
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν αρχικά έξι Ιερείς από διάφορες περιοχές της Ρωσίας, οι οποίοι έχουν σημαντική εμπειρία διαδικτυακής επικοινωνίας.
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι όλες οι συνομιλίες προστατεύονται και δεν υπάρχει θέμα αναφορικά με την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων