12/10/2020 12/10/2020 Πανοραμική περιήγηση στους χώρους της Μονής του οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ στο Ντιβέιβο μπορούν να κάνουν οι επισκέπτες, χωρίς καν να βρίσκονται στο μεγάλο αυτό προσκύνημα της Ρωσίας.  Η εικονική περιήγηση δημιουργήθηκε από τον Ντμίτρι Κασκάνοφ ο οποίος επισκέφθηκε τους ναούς και τους χώρους της μονής και συνολικά δημιούργησε πάνω από 120 πανοραμικές απεικονίσεις με σκηνές...
12 Οκτωβρίου, 2020 - 9:58
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2020 - 9:59

Πανοραμική περιήγηση στη Μονή του οσίου Σεραφείμ

Διαδώστε:
Πανοραμική περιήγηση στη Μονή του οσίου Σεραφείμ

Πανοραμική περιήγηση στους χώρους της Μονής του οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ στο Ντιβέιβο μπορούν να κάνουν οι επισκέπτες, χωρίς καν να βρίσκονται στο μεγάλο αυτό προσκύνημα της Ρωσίας. 

Η εικονική περιήγηση δημιουργήθηκε από τον Ντμίτρι Κασκάνοφ ο οποίος επισκέφθηκε τους ναούς και τους χώρους της μονής και συνολικά δημιούργησε πάνω από 120 πανοραμικές απεικονίσεις με σκηνές από το μοναστήρι.

Η σύντομη αυτή περιήγηση παρουσιάζει το μοναστήρι κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, και στις απεικονίσεις περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μια πανοραμική θέα της Μονής, περιηγήσεις στην ιερή πηγή του οσίου Σεραφείμ, το Ιερό Κανάλι κατά μήκος του οποίου περπατούν και προσεύχονται προσκυνητές, καθώς και διάφορους ναούς του μοναστηριακού συγκροτήματος.

Επίσης, διακρίνονται και τα ιερά λείψανα του Οσίου στον καθεδρικό ναό της Αγίας Τριάδας, καθώς και οι θαυμάσιες εικόνες του Αγίου Σεραφείμ και της Θεοτόκου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων