12/03/2020 12/03/2020 Την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών προληπτικών μέτρων σε μοναστήρια και ενορίες, όπου κρίνεται αναγκαίο, συστήνει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ρωσίας, επισημαίνοντας ωστόσο, ότι τα μυστήρια τελούνται κανονικά. «Ζητάμε συγκράτηση, διατήρηση της νηφαλιότητας και ηρεμία” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση και προστίθεται ότι «είναι απαράδεκτο και επιπόλαιο να παραμελούμε τις συστάσεις των ιατρών και να...
12 Μαρτίου, 2020 - 8:16
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2020 - 7:56

Ρωσία: Προσευχή και τήρηση των κανόνων

Διαδώστε:
Ρωσία: Προσευχή και τήρηση των κανόνων

Την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών προληπτικών μέτρων σε μοναστήρια και ενορίες, όπου κρίνεται αναγκαίο, συστήνει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ρωσίας, επισημαίνοντας ωστόσο, ότι τα μυστήρια τελούνται κανονικά.
«Ζητάμε συγκράτηση, διατήρηση της νηφαλιότητας και ηρεμία” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση και προστίθεται ότι «είναι απαράδεκτο και επιπόλαιο να παραμελούμε τις συστάσεις των ιατρών και να αγνοούμε τα προληπτικά μέτρα, καθώς έτσι θέτουμε σε κίνδυνο τον εαυτό μας και τους άλλους».

“Η Ιερά Σύνοδος θεωρεί σημαντικό να λαμβάνονται προληπτικά μέτρα στις ενορίες και τα μοναστήρια, ειδικά στις περιοχές όπου η επιδημιολογική κατάσταση αναγνωρίζεται επισήμως ως δύσκολη” αναφέρει

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων