14/11/2020 14/11/2020 Ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος σε θέματα σχέσεων της Εκκλησίας με την κοινωνία και τα ΜΜΕ του Πατριαρχείου Μόσχας Βαχτάγκ Κιψίτζε δήλωσε ότι το γεγονός όταν οι περισσότεροι πιστοί στηρίζουν το νόμο περί προστασίας των θρησκευτικών πεποιθήσεων, επιβεβαιώνει την υπεύθυνη στάση τους. Ο κ. Κιψίτζε έκανε τη δήλωση αυτή σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης...
14 Νοεμβρίου, 2020 - 11:08
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2020 - 11:12

ΡΩΣΙΑ: Στηρίζουν το νόμο περί θρησκευτικών πεποιθήσεων

Διαδώστε:
ΡΩΣΙΑ: Στηρίζουν το νόμο περί θρησκευτικών πεποιθήσεων

Ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος σε θέματα σχέσεων της Εκκλησίας με την κοινωνία και τα ΜΜΕ του Πατριαρχείου Μόσχας Βαχτάγκ Κιψίτζε δήλωσε ότι το γεγονός όταν οι περισσότεροι πιστοί στηρίζουν το νόμο περί προστασίας των θρησκευτικών πεποιθήσεων, επιβεβαιώνει την υπεύθυνη στάση τους.

Ο κ. Κιψίτζε έκανε τη δήλωση αυτή σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που έγινε στις αρχές Νοεμβρίου και αφορούσε το νομοσχέδιο περί προστασίας των θρησκευτικών πεποιθήσεων.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι περισσότεροι ερωτηθέντες (63%) μάλλον συμφωνούν με την ποινική δίωξη όσων προσβάλλουν τα θρησκευτικά αισθήματα και πεποιθήσεις.

Απόδοση στα Ελληνικά για το ope.gr: Irina Tresorukova

Πηγή: ria.ru

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων