22/10/2019 22/10/2019   Στο πλευρό των τραυματιών από την υποχώρηση φράγματος σε  ορυχείο στην Σιβηρία, βρίσκεται η Εκκλησίας της Ρωσίας, μετά από προσωπική πρωτοβουλία του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου και του οικείου Μητροπολίτη Κρασνογιάρσκ, κ. Παντελεήμονα . Ιερείς της μητροπόλεως συνοδευόμενοι από αδερφές του ελέους επισκέφθηκαν το νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται οι διασωθέντες ανθρακωρύχοι....
22 Οκτωβρίου, 2019 - 8:12
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2019 - 8:16

Ρωσία: «Θαύμα το ότι επιζήσαμε!»

Διαδώστε:
Ρωσία: «Θαύμα το ότι επιζήσαμε!»

 

Στο πλευρό των τραυματιών από την υποχώρηση φράγματος σε  ορυχείο στην Σιβηρία, βρίσκεται η Εκκλησίας της Ρωσίας, μετά από προσωπική πρωτοβουλία του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου και του οικείου Μητροπολίτη Κρασνογιάρσκ, κ. Παντελεήμονα .

Ιερείς της μητροπόλεως συνοδευόμενοι από αδερφές του ελέους επισκέφθηκαν το νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται οι διασωθέντες ανθρακωρύχοι.

Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς  θεωρώντας θαύμα το ότι επέζησαν από την κατάρρευση του φράγματος ζήτησαν να βαπτιστούν χριστιανοί ορθόδοξοι.

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 13 αγνοούνται μετά την υποχώρηση φράγματος που είχε ανεγερθεί παράνομα κοντά σε ένα χρυσωρυχείο στη Σιβηρία

Η κατάρρευση του φράγματος στον ποταμό Σέιμπα, στην περιοχή Κρασνογιάρσκ, είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οι εγκαταστάσεις για τους εργαζόμενους όπου διέμεναν τα θύματα, σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές

Υπάρχουν καταγγελίες ότι το φράγμα είχε κατασκευαστεί προφανώς χωρίς να πληροί τους κανονισμούς και οι αρχές αγνοούσαν ακόμη και την ύπαρξή του. Ποινική έρευνα διενεργείται για παραβίαση των κανόνων ασφαλείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων