15/01/2020 15/01/2020 Με μεγάλη επιτυχία έληξε και φέτος η εκστρατεία «Δώστε χαρά για τα Χριστούγεννα» της Ορθόδοξης Υπηρεσίας Αρωγής «Έλεος» του Πατριαρχείου της Μόσχας. Κατά τη διάρκεια της δράσης, συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 18.000 δώρα, καθώς και περισσότερα από 3 εκατομμύρια ρούβλια για να βοηθήσουν όσους είχαν πρόβλημα. Κατά τη διάρκεια των 9 ετών της καμπάνιας, η υπηρεσία...
15 Ιανουαρίου, 2020 - 8:34
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2020 - 8:06

Ρωσία: Χιλιάδες δώρα για όσους έχουν ανάγκη

Διαδώστε:
Ρωσία: Χιλιάδες δώρα για όσους έχουν ανάγκη

Με μεγάλη επιτυχία έληξε και φέτος η εκστρατεία «Δώστε χαρά για τα Χριστούγεννα» της Ορθόδοξης Υπηρεσίας Αρωγής «Έλεος» του Πατριαρχείου της Μόσχας. Κατά τη διάρκεια της δράσης, συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 18.000 δώρα, καθώς και περισσότερα από 3 εκατομμύρια ρούβλια για να βοηθήσουν όσους είχαν πρόβλημα. Κατά τη διάρκεια των 9 ετών της καμπάνιας, η υπηρεσία ΕΛΕΟΣ έχει μοιράσει σχεδόν 290.000 δώρα.

Το “Δώστε χαρά για τα Χριστούγεννα” περιλαμβάνει τόσο παραδοσιακά δώρα, όπως γλυκά και βιβλία, αλλά και ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι η εκστρατεία μας γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη και ενώνει όλο και περισσότερους ανθρώπους”, δήλωσε η Σβετλάνα Σέπελ, επικεφαλής της υπηρεσίας “‘Έλεος”.

Η Ορθόδοξη Υπηρεσία Αρωγής βοηθά τα ορφανά, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τους άρρωστους, τους φτωχούς και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων