31/05/2019 31/05/2019 Συνεδρίασε στην Μόσχα η ρωσο-κινεζική ομάδα συνεργασίας για θρησκευτικά θέματα. Η προηγούμενη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαρτίου 2018 στο Πεκίνο. Στη διμερή συνάντηση παρευρέθηκε ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων της Ρωσικής Εκκλησίας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ, κ. Ιλαρίων, ο αναπληρωτής επικεφαλής του ΤΕΕΣ, ο εκτελεστικός γραμματέας του Συμβουλίου για Συνεργασία με Θρησκευτικούς Συλλόγους, αξιωματούχοι από...
31 Μαΐου, 2019 - 9:38

Ρωσο-κινεζική συνεργασία για τις θρησκείες

Διαδώστε:
Ρωσο-κινεζική συνεργασία για τις θρησκείες

Συνεδρίασε στην Μόσχα η ρωσο-κινεζική ομάδα συνεργασίας για θρησκευτικά θέματα. Η προηγούμενη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαρτίου 2018 στο Πεκίνο.
Στη διμερή συνάντηση παρευρέθηκε ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων της Ρωσικής Εκκλησίας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ, κ. Ιλαρίων, ο αναπληρωτής επικεφαλής του ΤΕΕΣ, ο εκτελεστικός γραμματέας του Συμβουλίου για Συνεργασία με Θρησκευτικούς Συλλόγους, αξιωματούχοι από την Κίνα και πολλοί άλλοι.

Οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν απόψεις για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν στην διμερή συνεργασία και επεσήμαναν τη σημασία της αλληλεπίδρασης των παραδοσιακών θρησκειών στη Ρωσία και την Κίνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Κίνα σημειώνονται αρκετές παραβιάσεις σε ό,τι αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι Χριστιανοί υφίστανται διωγμούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων