10/06/2019 12/06/2019 Τελέστηκε στην Σμύρνη η πρώτη λειτουργία για Ρωσόφωνους πιστούς. Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε από τον ιερέα Γεώργιο Σεργέεφ, υπεύθυνο για τη φροντίδα των Ρωσόφωνων πιστών στην Τουρκία και για το σκοπό αυτό παραχωρήθηκε ο Ιερός Ναός της Αγίας Ελένης της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας στην πόλη. Μετά το τέλος της λειτουργίας, ο πατήρ Γιώργος πραγματοποίησε συνάντηση με...
10 Ιουνίου, 2019 - 11:13
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2019 - 10:28

Ρωσόφωνη λειτουργία στη Σμύρνη

Διαδώστε:
Ρωσόφωνη λειτουργία στη Σμύρνη

Τελέστηκε στην Σμύρνη η πρώτη λειτουργία για Ρωσόφωνους πιστούς. Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε από τον ιερέα Γεώργιο Σεργέεφ, υπεύθυνο για τη φροντίδα των Ρωσόφωνων πιστών στην Τουρκία και για το σκοπό αυτό παραχωρήθηκε ο Ιερός Ναός της Αγίας Ελένης της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας στην πόλη.

Μετά το τέλος της λειτουργίας, ο πατήρ Γιώργος πραγματοποίησε συνάντηση με τους ενορίτες, όπου μίλησε για τη σχέση μεταξύ της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Την επόμενη μέρα, ο ιερέας ετέλεσε θεία λειτουργία και στο Κουσάντασι, όπου πραγματοποίησε και μία βάπτιση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων