08/09/2019 08/09/2019 Στις 6 Σεπτεμβρίου του 2019 ο Μητροπολίτης Άλμα Ατί και Καζακστάν κ. Αλέξανδρος μαζί με μια αποστολή προσκυνητών από την Μητρόπολη επισκέφτηκαν την Ι.Μ.  Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας. Τον Μητροπολίτη κ. Αλέξανδρο και τους συνοδούς ιερείς και λαϊκούς στην έδρα του υποδέχτηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελέημων. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Έλληνας...
08 Σεπτεμβρίου, 2019 - 12:32
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2019 - 23:02

Σε Μονές της Βέροιας προσκυνητές από το Καζακστάν

Διαδώστε:
Σε Μονές της Βέροιας προσκυνητές από το Καζακστάν

Στις 6 Σεπτεμβρίου του 2019 ο Μητροπολίτης Άλμα Ατί και Καζακστάν κ. Αλέξανδρος μαζί με μια αποστολή προσκυνητών από την Μητρόπολη επισκέφτηκαν την Ι.Μ.  Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

Τον Μητροπολίτη κ. Αλέξανδρο και τους συνοδούς ιερείς και λαϊκούς στην έδρα του υποδέχτηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελέημων. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Έλληνας Ποιμενάρχης παρέθεσε στους προσκεκλημένους πληροφορίες για την ζωή της επαρχίας και αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες της ποιμαντικής κοινωνικής και διαφωτιστικής δράσης, τονίζοντας ότι τα Παύλεια που γίνονται ετησίως είναι ένα διευρυμένο διεθνές ορθόδοξο συνέδριο που είναι αφιερωμένο στον Απόστολο Παύλο.

Ο Μητροπολίτης κ. Αλέξανδρος με τη σειρά του αναφέρθηκε στη δράση της Μητρόπολης Καζακστάν και κάλεσε τον Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα να επισκεφτεί το Καζακστάν και να προσκυνήσει στα ιερά κειμήλια που σχετίζονται με νεομάρτυρες και ομολογητές του 20ου αι..

Την ίδια μέρα οι προσκυνητές επισκέφτηκαν την Παναγία Σουμελά και την Παναγία Δοβρά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε ο Μητρ. Αστάνα

Στην «Παναγιά του Έβρου» προσκυνητές από το Καζακστάν

Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως

Στο Πόρτο Λάγος ο Μητρ. Καζακστάν

Ο Μητρ. Καζακστάν επισκέφτηκε την Ι. Μ. Ξάνθης

 






















H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων