20/01/2022 20/01/2022 Της Ευγενίας Δίτσα Σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου Ηθικής του Υπουργείου Υγείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας συμμετείχε ο Πρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής του Πατριαρχείου Μόσχας επί της Θείας Λατρείας, Μητροπολίτης Πετροζαβόντσκ και Καρελίας κ. Κωνσταντίνος, Υποψήφιος Ιατρικών Επιστημών (α’ ακαδημαϊκός τίτλος στα ΑΕΙ της Ρωσίας-υπό του διδάκτορος), στις 18 Ιανουαρίου 2022.   Κατά τη διάρκεια της...
20 Ιανουαρίου, 2022 - 14:17
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2022 - 14:45

Σε συνεδρίαση του ρωσικού Υπ. Υγείας Μητροπολίτης του Πατριαρχείου Μόσχας

Διαδώστε:
Σε συνεδρίαση του ρωσικού Υπ. Υγείας Μητροπολίτης του Πατριαρχείου Μόσχας

Της Ευγενίας Δίτσα

Σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου Ηθικής του Υπουργείου Υγείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας συμμετείχε ο Πρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής του Πατριαρχείου Μόσχας επί της Θείας Λατρείας, Μητροπολίτης Πετροζαβόντσκ και Καρελίας κ. Κωνσταντίνος, Υποψήφιος Ιατρικών Επιστημών (α’ ακαδημαϊκός τίτλος στα ΑΕΙ της Ρωσίας-υπό του διδάκτορος), στις 18 Ιανουαρίου 2022.

 

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αναλύθηκαν οι δραστηριότητες του Συμβουλίου μέσα στο 2021. Όπως αναφέρθηκε, πέρυσι εξετάστηκαν περισσότερες από δύο χιλιάδες περιπτώσεις, ενώ μέλη του Συμβουλίου συζήτησαν για 16 φάρμακα σχετικά με τη θεραπεία της Covid. Για όσους ενδιαφέρονται όλο το υλικό βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Της συνάντησης προήδρευσε ο Α. Χοχλόφ, μέλος της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών και Διδάκτωρ Ιατρικών Επιστημών, Καθηγητής, Κλινικός Φαρμακολόγος, Επικεφαλής του Τμήματος Κλινικής Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του Κρατικού Πανεπιστημίου του Γιαροσλάβλ και Επικεφαλής Κλινικός Φαρμακολόγος της περιφέρειας του Γιαροσλάβλ και της Κεντρικής Ομοσπονδιακής Περιφέρειας.

Τονίζεται ότι όλες οι δραστηριότητες του Συμβουλίου στοχεύουν στην προστασία της ζωής, της υγείας και των δικαιωμάτων των ασθενών που συμμετέχουν σε κλινικές δοκιμές φαρμάκων.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων