10/10/2019 10/10/2019 Αρχίζουν και φέτος τα δωρεάν μαθήματα επιμόρφωσης για Ιερείς, βοηθούς νοσοκόμους, στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει το Επισκοπικό Συμβούλιο της Μόσχας. Οι εθελοντές καλούνται να παρέχουν πνευματική και κοινωνική βοήθεια στους ανθρώπους στα νοσοκομεία. Έμπειροι ιερείς, ψυχολόγοι και νοσηλευτές θα διδάξουν του Ιερείς πώς να συμπεριφέρονται σωστά σε ένα νοσοκομείο, να μιλάνε με...
10 Οκτωβρίου, 2019 - 8:55
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2019 - 8:31

Σεμινάριο για Ιερείς βοηθούς νοσοκόμους στη Ρωσία

Διαδώστε:
Σεμινάριο για Ιερείς βοηθούς νοσοκόμους στη Ρωσία

Αρχίζουν και φέτος τα δωρεάν μαθήματα επιμόρφωσης για Ιερείς, βοηθούς νοσοκόμους, στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει το Επισκοπικό Συμβούλιο της Μόσχας.

Οι εθελοντές καλούνται να παρέχουν πνευματική και κοινωνική βοήθεια στους ανθρώπους στα νοσοκομεία. Έμπειροι ιερείς, ψυχολόγοι και νοσηλευτές θα διδάξουν του Ιερείς πώς να συμπεριφέρονται σωστά σε ένα νοσοκομείο, να μιλάνε με τους ασθενείς, να κηρύττουν την ορθόδοξη πίστη και να παρέχουν βοήθεια σε διάφορα κοινωνικά ζητήματα.

Με βάση τα αποτελέσματα της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα κατανεμηθούν στα νοσοκομεία της Μόσχας ως εθελοντές.

Το πρόγραμμα μαθημάτων των περιλαμβάνει διαλέξεις και σεμινάρια σχετικά με την ορθόδοξη κατανόηση του πόνου, την ψυχολογία ενός άρρωστου και τις ιδιαιτερότητες της κοινωνικής και πνευματικής φροντίδας σε ένα νοσοκομείο. Οι σπουδαστές θα βοηθηθούν να αναπτύξουν δεξιότητες επικοινωνίας με τους ασθενείς και τους αγαπημένους τους, καθώς και να μιλούν για τα χαρακτηριστικά της εργασίας με τη συναισθηματική κατάσταση των ασθενών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων