25/11/2019 25/11/2019 Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη διατήρηση των μνημείων εκκλησιαστικής αρχιτεκτονικής και τέχνης πραγματοποιήθηκε  στην Ιερά Μονή Ζαχατιέφσκι, από το Συνοδικό Τμήμα Μονών και Μοναχικού Βίου του Πατριαρχείου της Μόσχας. Στο σεμινάριο συμμετείχαν εξειδικευμένοι επιστήμονες, αρχιτέκτονες, τεχνίτες, ιστορικοί τέχνης αλλά και Ιερείς, οι οποίοι μοιράστηκαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους σχετικά με την κατασκευή και  αποκατάσταση...
25 Νοεμβρίου, 2019 - 10:12
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2019 - 10:13

Σεμινάριο για την αποκατάσταση μοναστηριών

Διαδώστε:
Σεμινάριο για την αποκατάσταση μοναστηριών

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη διατήρηση των μνημείων εκκλησιαστικής αρχιτεκτονικής και τέχνης πραγματοποιήθηκε  στην Ιερά Μονή Ζαχατιέφσκι, από το Συνοδικό Τμήμα Μονών και Μοναχικού Βίου του Πατριαρχείου της Μόσχας.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν εξειδικευμένοι επιστήμονες, αρχιτέκτονες, τεχνίτες, ιστορικοί τέχνης αλλά και Ιερείς, οι οποίοι μοιράστηκαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους σχετικά με την κατασκευή και  αποκατάσταση σε μοναστήρια ή εκκλησίες.

“Δημιουργώντας σήμερα το εκπαιδευτικό σεμινάριό μας, προσκαλούμε εμπειρογνώμονες από διάφορους τομείς της βιομηχανίας αποκατάστασης, εμπειρογνώμονες από την κοινότητα των μουσείων και εκπροσώπους κρατικών φορέων για την εποπτεία των τόπων πολιτιστικής κληρονομιάς» δήλωσε η βοηθός του Επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος Σβετλάνα Αλεξάνδρονα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων