16/04/2019 16/04/2019 Πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 13 Απριλίου  στο Αστραχάν το επιμορφωτικό Σεμινάριο “Βασικές Αρχές του Ορθόδοξου Πολιτισμού”. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι συντελεστές και οι υπεύθυνοι οργάνωσης του προγράμματος από το Ορθόδοξο Πανεπιστήμιο του Αγίου Τύχωνα, οι εκπρόσωποι της Αρχιεπισκοπής του Αστραχάν, και πάνω από 100 εκπαιδευτικοί από τα σχολεία της περιοχής Αστραχάν. Χάρη στη βοήθεια του...
16 Απριλίου, 2019 - 15:38

Σεμινάριο για τις Βασικές Αρχές του Ορθόδοξου Πολιτισμού

Διαδώστε:
Σεμινάριο για τις Βασικές Αρχές του Ορθόδοξου Πολιτισμού

Πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 13 Απριλίου  στο Αστραχάν το επιμορφωτικό Σεμινάριο “Βασικές Αρχές του Ορθόδοξου Πολιτισμού”. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι συντελεστές και οι υπεύθυνοι οργάνωσης του προγράμματος από το Ορθόδοξο Πανεπιστήμιο του Αγίου Τύχωνα, οι εκπρόσωποι της Αρχιεπισκοπής του Αστραχάν, και πάνω από 100 εκπαιδευτικοί από τα σχολεία της περιοχής Αστραχάν. Χάρη στη βοήθεια του Υπουργείου Παιδείας της Περιφέρειας Αστραχάν, τα ακόλουθα προγράμματα δημιουργήθηκαν για την κατάρτιση καθηγητών δημοτικών σχολείων οι οποίοι διδάσκουν τα βασικά του ορθόδοξου πολιτισμού στα παιδιά. “Το περιεχόμενο των ενοτήτων αυτού του προγράμματος επικεντρώνεται στη γενική εξοικείωση με την ορθόδοξη κουλτούρα και στοχεύει στην ανάπτυξη των ιδεών των παιδιών για τα ηθικά πρότυπα και τις αξίες, στη διαμόρφωση της ετοιμότητας ενός δασκάλου για την πνευματική και ηθική ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού καθώς και στην εξοικείωση με βασικούς κανόνες θρησκευτικής ηθικής, τον πολιτισμό, το ρόλο της στον πολιτισμό, την ιστορία και τον νεωτερισμό της Ρωσίας” δήλωσε η Όλγα Trunina εκ των υπευθύνων του προγράμματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων