13/10/2019 13/10/2019 Με τις ευλογίες του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου και με τη συμμετοχή εκπροσώπων Μητροπόλεων της περιφέρειας του Καυκάσου πραγματοποιήθηκε  εκπαιδευτικό σεμινάριο αφιερωμένο στην προστασία της οικογένειας, της μητρότητας και της παιδικής ηλικίας, καθώς και στην πρόληψη των αμβλώσεων. Οι εκπαιδευόμενοι παρακολούθησαν ομιλίες και εργαστήρια από ειδικούς στην πρόληψη των αμβλώσεων και...
13 Οκτωβρίου, 2019 - 12:16
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2019 - 12:17

Σεμινάριο για τον “Σεβασμό στην Ζωή” στη Ρωσία

Διαδώστε:
Σεμινάριο για τον “Σεβασμό στην Ζωή” στη Ρωσία

Με τις ευλογίες του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου και με τη συμμετοχή εκπροσώπων Μητροπόλεων της περιφέρειας του Καυκάσου πραγματοποιήθηκε  εκπαιδευτικό σεμινάριο αφιερωμένο στην προστασία της οικογένειας, της μητρότητας και της παιδικής ηλικίας, καθώς και στην πρόληψη των αμβλώσεων.

Οι εκπαιδευόμενοι παρακολούθησαν ομιλίες και εργαστήρια από ειδικούς στην πρόληψη των αμβλώσεων και στην προστασία της μητρότητας.

Από το 2011, το Συνοδικό Τμήμα Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου της Μόσχας διεξάγει μαθήματα εξάμηνης εκπαίδευσης και σεμινάρια πρακτικής άσκησης  για κοινωνικούς  λειτουργούς, επιστήμονες  και Ιερείς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων