23/04/2020 23/04/2020 Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Τι σημαίνει να είσαι Χριστιανός στον 21ο αιώνα», και παράλληλη διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα, πραγματοποιήθηκε από το Συνοδικό Τμήμα Νεολαίας του Πατριαρχείου της Μόσχας, μετά από πρωτοβουλία του επικεφαλής του Τμήματος , Επίσκοπος Ίστρας κ. Αρσένιο. Ο υποψήφιος διδάκτωρ Φιλοσοφίας, μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων της Ρωσίας, ιερέας Αντώνιος Σκρινικόφ μίλησε για τις...
23 Απριλίου, 2020 - 12:37
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2020 - 12:25

Σεμινάριο στη νοηματική από τη Ρωσική Εκκλησία

Διαδώστε:
Σεμινάριο στη νοηματική από τη Ρωσική Εκκλησία

Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Τι σημαίνει να είσαι Χριστιανός στον 21ο αιώνα», και παράλληλη διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα, πραγματοποιήθηκε από το Συνοδικό Τμήμα Νεολαίας του Πατριαρχείου της Μόσχας, μετά από πρωτοβουλία του επικεφαλής του Τμήματος , Επίσκοπος Ίστρας κ. Αρσένιο.

Ο υποψήφιος διδάκτωρ Φιλοσοφίας, μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων της Ρωσίας, ιερέας Αντώνιος Σκρινικόφ μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Χριστιανοί, μοιράστηκε την ποιμαντική εμπειρία του και απάντησε σε ερωτήσεις που έθεσαν ζωντανά οι συμμετέχοντες.

Το διαδικτυακό σεμινάριο παρακολούθησαν περισσότεροι από 160 άνθρωποι.

Λαμβάνοντας υπόψη την ευρεία ανταπόκριση στην διαδικτυακή εκδήλωση, το προσωπικό του Συνοδικού Τμήματος Νεολαίας έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία νέων διαλέξεων με μετάφραση νοηματικής γλώσσας.

Το διαδικτυακό σεμινάριο που διεξήχθη συνέχισε μια σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο του έργου «Κόσμος Πολιτισμού και Τέχνης. Εκδρομές για άτομα με προβλήματα ακοής », που υλοποιούνται με την υποστήριξη της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων και Πολιτικής για τη Νεολαία της πόλης της Μόσχας .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων