16/06/2020 16/06/2020 Συνεχίζεται το έργο αποκατάστασης των “ξύλινων ναών του Βορρά” στη Ρωσία. Στο πλαίσιο αυτό αναζητούνται εθελοντές  προκειμένου να συμμετάσχουν στις εργασίες διάσωσης του ξύλινου παρεκκλησίου του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στην περιοχή Χολμογκόρσκι του Αρχάγγελσκ. Προβλέπονται δύο αποστολές, η μία από τις 22 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου και η δεύτερη από τις 13 έως τις...
16 Ιουνίου, 2020 - 15:20
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2020 - 14:13

Σώζοντας μία ξύλινη εκκλησία στον ρωσικό βορρά

Διαδώστε:
Σώζοντας μία ξύλινη εκκλησία στον ρωσικό βορρά

Συνεχίζεται το έργο αποκατάστασης των “ξύλινων ναών του Βορρά” στη Ρωσία. Στο πλαίσιο αυτό αναζητούνται εθελοντές  προκειμένου να συμμετάσχουν στις εργασίες διάσωσης του ξύλινου παρεκκλησίου του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στην περιοχή Χολμογκόρσκι του Αρχάγγελσκ.

Προβλέπονται δύο αποστολές, η μία από τις 22 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου και η δεύτερη από τις 13 έως τις 26 Ιουλίου.

«Στο παρεκκλήσι θα εργαστούν επαγγελματίες ξυλουργοί, ωστόσο απαιτείται και η βοήθεια εθελοντών. Οι ξυλουργικές και μαγειρικές δεξιότητες είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτες, αλλά όλοι είναι ευπρόσδεκτοι!” αναφέρουν οι διοργανωτές, τονίζοντας ότι όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν και υλική βοήθεια.

Το κτίριο, που χτίστηκε το 1731, είναι ένα από τα τελευταία μνημεία της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής ξύλινων ναών στην περιοχή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων