10/01/2020 10/01/2020 Παρά τις εντεινόμενες διώξεις και την προσπάθεια των κινεζικών αρχών να ελέγξουν τις θρησκείες και να “ξαναγράψουν” τα ιερά κείμενα σύμφωνα με τις “κομουνιστικές αρχές” το Πατριαρχείο της Μόσχας ανακοίνωσε ότι μετέφρασε στα κινεζικά την Ακολουθία των Χριστουγέννων. “Η υλοποίηση του σχεδίου για τη δημοσίευση κινεζικών κειμένων δίνει τη δυνατότητα στους Κινέζους πιστούς να γιορτάσουν...
10 Ιανουαρίου, 2020 - 8:32
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2020 - 7:55

Στα κινέζικα η Θεία Λειτουργία

Διαδώστε:
Στα κινέζικα η Θεία Λειτουργία

Παρά τις εντεινόμενες διώξεις και την προσπάθεια των κινεζικών αρχών να ελέγξουν τις θρησκείες και να “ξαναγράψουν” τα ιερά κείμενα σύμφωνα με τις “κομουνιστικές αρχές” το Πατριαρχείο της Μόσχας ανακοίνωσε ότι μετέφρασε στα κινεζικά την Ακολουθία των Χριστουγέννων.
“Η υλοποίηση του σχεδίου για τη δημοσίευση κινεζικών κειμένων δίνει τη δυνατότητα στους Κινέζους πιστούς να γιορτάσουν στη μητρική τους γλώσσα”, ανέφερε η δήλωση.
Σύμφωνα με την Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, η κινεζική μετάφραση των κειμένων πραγματοποιήθηκε από εκδοτικό οίκο στο Χονγκ Κονγκ και είναι ήδη διαθέσιμη σε ηλεκτρονική μορφή στον ιστότοπο του εκδότη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων